Ipari drónok

Drón volt az operatőr az Evosoft új székházánál

Megint egy új irodaház, megint a Duna partján és megint drón fedélzetén volt a legfontosabb kamera. Az Evosoft új székházának alapkőletételén jártunk.

Végig drukkoltunk a drónnak, nehogy a “szemébe” süssön a március végi nap, amikor közvetlen közelről veszi, amint egy öles betonhasábot a helyére emel a kecses daru. Sikerrel jártunk, a drón kitűnően teljesített, a benti kivetítőn szinte testközelből lehettünk tanúi az amúgy száz méterre zajló eseménynek.

evosoft szekhaz 20190325

És most jöjjön a hivatalos rész: hétfőn letették az Evosoft Hungary Kft. szoftverfejlesztő cég új főhadiszállásának alapkövét. A német Siemens stratégiai partnerének számító társaság egy 21. századi irodaházba költözteti mintegy 1600 emberét. A WING várhatóan 2021 elején készül el az új irodaházzal.

Az új, hatemeletes irodaház a Magyar Nobel-díjasok Kutatás-Fejlesztési Park második ütemeként, a Magyar Tudósok körút 11. szám alatt épül, befejezése után közel 22.000 négyzetméteres területéből az evosoft Hungary Kft. szoftverfejlesztői mintegy 20.400 négyzetméteren fognak dolgozni a legújabb digitalizációs megoldások létrehozásán.

Az új székház LEED Gold környezettudatos minősítéssel épül meg. A high-tech megjelenésű elegáns épület tervezését a WING építésztervező leányvállalata, az Aspectus Architect végezte.

Forrás: Mester Nándor – Portfolio.hu

Szólj hozzá