Dróntechnológia

DJI Mavic 2 Enterprise Dual – Drone Hungary – Drón teszt

A Mavic 2 Enterprise Dual a látható fénytartományban működő, 4K képes, három tengelyen stabilizált kamerája mellett egy FLIR Lepton® termikus mikrokamerával is rendelkezik a berepült terület hőmérsékletadatainak rögzítéséhez. A kettős érzékelőrendszer lehetővé teszi a pilóták számára, hogy éjszaka, vagy nehezített nappali körülmények között is – mint köd, vagy vastag füst – repülhessenek.

A beérkező adatok feldolgozásához a felhasználók többféle intelligens megjelenítési mód közül választhatnak a DJI Pilot repülésvezérlő alkalmazásban:

  • FLIR MSX® – A FLIR szabadalmaztatott MSX, multispektrális dinamikus képalkotási eljárása a vizuális részletek javítása érdekében a látható fénytartományban működő érzékelő képét valós időben vetíti rá a termikus képre, amely jobb és gyorsabb helyzetfelimeréshez segíti hozzá a pilótákat.
  • Spot mérés – Egy objektum átlaghőmérsékletét jeleníti meg, ezzel segítve a különleges egységeket a kritikus vagy veszélyes objektumok biztonságos távolságról történő megfigyelésében.
  • Területmérés – A legalacsonyabb, legmagasabb, valamint átlaghőmérsékletét jeleníti meg a megfigyelt területnek, a területhatárokkal együtt. Lehetővé teszi a megfigyelt objektumok gyors felmérését és leegyszerűsíti az eszközök túlmelegedésére vonatkozó vizsgálatokat.
  • Isotherm – Lehetővé teszi egyes hőmérséklettartományok egyedi megjelenítését. A funkció olyan egyedi profilokat is magában foglal, amelyek segítséget nyújthatnak kutató-mentő feladatok során emberek felkutatásában, valamint tűzoltók számára a tűzfészkek azonosításában.

A DJI Enterprise termékei a gyártó központi szabályozása alapján kizárólag a vállalati szektor szereplői számára érhetőek el.

Jelen videó közzététele a Drone Hungary csapatával való együttműködés keretében történik.

Szólj hozzá