Dróntechnológia Hírek

Itt a JOUAV új, többrotoros PH-20 drónja

A kínai JOUAV, a korábbi merevszárnyű drónjai után most bemutatta új, többrotoros drónját, ami a PH-20 nevet kapta.  A modern iparágak sokrétű igényeinek kielégítésére tervezett PH-20 könnyűsúlyú drón, ami hasznos teherbírásával, meghosszabbított repülési idejével és a magas szintű rendszerintegrációjával kelthet feltűnést a piacon.

PH 20 1

A JOUAV PH-20 figyelemreméltó fejlesztéseket és teljesítménynövekedést mutat, így kiemelkedik a többrotoros UAV-világból.

A JOUAV PH-20 UAV főbb jellemzői közül kiemelendő, hogy igen könnyű, mindössze nettó 19,2 kg, hat rotoros kialakítással rendelkezik. Vízálló és porálló, IP55-ös besorolást ért el. A 17,2-20,7 m/s szélellenállással így szinte minden időjárási körülmény között üzemképes.

ph20 2

A PH-20 fel van szerelve PPK/RTK DGPS-sel, milliméteres hullámú radaros akadályelkerüléssel és egy új generációs intelligens repülésvezérlő rendszerrel. A CAN-busz kommunikációs kialakításának és az érzékelő redundanciájának köszönhetően erős interferenciaállóságot és bővíthetőséget mutat, a maximális kommunikációs hatótávolság pedig 30 km-re bővült. A vészhelyzeti és biztonsági mechanizmusok terén fejlett adaptív vezérlőrendszerrel és vészhelyzeti biztonsági mechanizmussal növelték a repülésbiztonságot és megbízhatóságot.

ph20 3

A hasznos terhek testreszabott, igény szerint összeszerelhetők és integrálhatók, olyan feladatok ellátására, mint a nagy pontosságú térképezés, felügyelet, bányászati ​​felmérések, olaj- és gázvezeték-vizsgálatok stb. Például a megfigyelési küldetések olyan hasznos teherrel vannak integrálva, mint a gimbal kamerák, hangszórók és világítóberendezések.

Szólj hozzá