Drónszabályozás Hírek

Így szerezheted be a C1 tanúsítványt a DJI Mavic 3 drónodra

Ahogy azt a napokban megírtuk, a DJI elindította a jelentkezési folyamatot azon ügyfelei számára, akik szeretnék megszerezni az új C1 osztályú azonosító jelzést a Mavic 3 és Mavic 3 Cine drónokra. Most megmutatjuk a jelentkezési folyamat részleteit.

December 9-től a felhasználók önkéntes alapon, ingyenesen igényelhetik a C1-es tanúsítványt. A DJI hivatalos blogja, a VIEWPOINTS leírása alapján, az igénylés és alkalmazás öt egyszerű lépésben zajlik, a gyártó pedig postai úton juttatja el a tulajdonosok számára szükséges matricákat és az azok felhelyezésére vonatkozó előírást.

C1 tanúsítvány 5 lépésben

A C1 címke igénylésének és alkalmazásának 5 lépése (Forrás: DJI VIEWPOINTS)

 
1. lépés – Frissítések

Először is ellenőrizd, hogy a DJI Fly alkalmazás naprakész-e (1.9.0 vagy magasabb verzió). Ezután csatlakoztasd a Mavic 3 vagy Mavic 3 Cine drónod, és frissítsd azt a legújabb firmware verzióra (01.00.0900 vagy magasabb).

2. lépés – Egy kattintás

Amint a firmware naprakész, egy felugró ablak közvetlenül a C1 címke alkalmazáshoz vezet – csak kattints az “Alkalmaz” (“Apply”) gombra.

Ha a “Ne most” (“Not now”) gombra kattintasz a folyamatot később folytathatod az alkalmazás ügyfélszolgálati területén, a “C1 osztály azonosító címke” (“C1 Class Identification Label”) alatt.

3. lépés – Jelentkezési lap kitöltése

Csak töltsd ki a jelentkezési lapot és küldd el. C1 címkéd rövid időn belül – a szállítási idő a helyi tényezőktől függ – levélben érkezik meg hozzád.

4. lépés – Címke rögzítése

A C1 címke megérkezését követően rögzítsd azt a mellékelt utasítások szerint, majd tölts fel egy fényképet a drónodról a címkével a “Fly App > Profil > Szerviz és támogatás > C1 osztályú azonosító címke” (“Fly App > Profile > Service and Support > C1 Class Identification Label”) menüpontba.

5. lépés – Letöltés

A végleges dokumentum 3 munkanapon belül megjelenik a Fly App alkalmazásban. Ezt töltsd le és tartsd magadnál repülés közben.

Szólj hozzá