Dróntechnológia Hírek

A GoPro bemutatta a Hero 11 Black termékcsaládot

A napokban mutatta be a DJI új akciókameráját, az Osmo Action 3-at. A megjelenés dátuma egybeesett a GoPro Hero 11 Black termékcsalád bejelentésével. A GoPro kamerák új generációja szélesebb látószöggel, jobb képstabilitással és továbbfejlesztett éjszakai felvételi lehetőségekkel rendelkezik.

GoPro Hero 11 termékcsalád

GoPro Hero 11 termékcsalád

 
A GoPro Hero 11 Black a Hero 10 formavilágával a tavalyi modell utódja. A GoPro Hero 11 Black Creator Edition, mely egy hosszú élettartamú akkumulátoros markolattal, opcionális irányított mikrofonnal, külső mikrofonbemenettel, HDMI-porttal és egy nagy teljesítményű LED-lámpával rendelkezik, a gyártó szóhasználatával élve egy all-in-one tartalomrögzítő eszköz. A Hero 11 Black Mini pedig egy teljesen új készülék, kompakt mérettel, kijelző nélkül. A fizikai különbségek ellenére ugyanakkor mindhárom modell ugyanazokkal a belső tulajdonságokkal és képességekkel rendelkezik.

GoPro Hero 11 Black

GoPro Hero 11 Black

 
Az új 1/1,9 hüvelykes érzékelő, mely 27 MP-es felbontással bír, lehetővé teszi, hogy a GoPro Hero 11 Black széria 10 bites, 5,3K felbontású videót készítsen 60 képkocka/másodperc vagy 4K felbontásban 120 képkocka/másodperc sebességgel.

További bónuszként az új kamerák 8:7-es képarányú felvételi formátumot is kínálnak, amely jobban megfelel az olyan közösségi hálózatokhoz, mint a TikTok. A HyperView-nak köszönhetően pedig az így készült videók 16:9-es képarányúvá alakíthatók.

A videostabilizálás is javult. A HyperSmooth 5.0 technológia, akkor is stabilan tartja a felvételt, ha a kamera 360°-ban forog a rögzítés közben. A HyperSmooth funkcióval kombinálva a Horizon Lock egyenletes felvételeket biztosít, amelyek tökéletesen stabilak.

GoPro Hero 11 Black Creator Edition

GoPro Hero 11 Black Creator Edition

 
Az asztrofotózás szerelmesei sem maradnak ki a jóból! A GoPro külön Star Trails módot biztosított a csillagos égbolt megörökítésére. Ezen kívül van egy Light Painting mód és egy Vehicle Light Trails opció is, rengeteg lehetőséget biztosítva a kreativitásnak.

Ami az akkumulátor élettartamát illeti, az eszközök 1720mAh-s Enduro akkumulátorral rendelkeznek, amely 38%-kal hosszabb üzemidőt biztosít, mint a korábbi modellek, és jobban alkalmazkodik a szélsőséges időjárási körülményekhez is.

GoPro Hero 11 Black Mini

GoPro Hero 11 Black Mini

 
És most jöjjenek a piszkos anyagiak. A GoPro Hero 11 Black ára 260 000 Ft, a számos kiegészítőt tartalmazó GoPro Hero 11 Black Creator Edition ára 370 000 Ft körül alakul. A Mini változat, mely október 25-től lesz kapható, várhatóan 220 000 Ft-os áron kerül majd forgalomba.

Szólj hozzá