Dróntechnológia Hírek

Új mini eszközt dobott piacra az ismert dróngyártó

A DJI a drónok és kamera-technológiák terén világszerte elismert vállalat, amely most legújabb termékével, a DJI Mini 4 Pro-val rukkolt elő. Ez a készülék azok számára ideális, akik nem szeretnének kompromisszumokat kötni a minőség terén, mégis egy kompakt méretű drónt keresnek.

DJI Mini 4 Pro scaled

Technológiai újítások a zsebben

A C0 tanúsítványnak megfelelő DJI Mini 4 Pro a vállalat eddigi legfejlettebb mini kamerás drónjaként debütált. A 249g súlyú drón minden irányú akadályérzékeléssel, követő üzemmódra képes ActiveTrack 360° funkcióval és 8 km-es FHD videóátvitellel rendelkezik. A kamera egy 1/1,3 hüvelykes CMOS szenzorral büszkélkedhet, melynek köszönhetően a képek élesek, a színek pedig élethűek.

A DJI Mini 4 Pro kamerájában egy Dual Native ISO Fusion funkcióra képes 1/1,3 hüvelykes CMOS-érzékelő van, amely f/1,7 rekeszértékkel és 2,4 μm-es, 4 az 1-ben pixelekkel rendelkezik, melynek köszönhetően a képek élesek, a színek pedig élethűek. A több fény/árnyék részlet és a nagy dinamikatartomány kompromisszumok nélküli eredményt jelent minden képkockán.

DJI Mini 4 Pro Lifestyle photos 0102

A profik választása kicsiben

A DJI Mini 4 Pro nem csak méretével és 34 perces repülési idejével hódít. A minden irányú akadályérzékelés kiemelkedő biztonságot nyújt az új Mini számára. A négy széles látószögű és a két lefelé irányuló vizuális szenzorral a drón minden szögből képes érzékelni az akadályokat. A fejlett pilótatámogató rendszer (Advanced Pilot Assistance Systems, APAS) további biztonságot nyújt, mivel repülés közben automatikus fékezést és kikerülést tesz lehetővé, ha nem vennénk észre egy akadályt.

A drón függőleges felvételi képességgel is rendelkezik, ami lehetővé teszi a közösségi médiára és okostelefonos lejátszásra optimalizált felvételek készítését. De készíthetünk fényképeket akár 2x-es, videókat pedig akár 4x-es zoommal, biztonságos távolságból.

Kreativitás a levegőben

A Mini 4 Pro az első drón a Mini sorozatban, amely a Waypoints Repülési funkciót kínálja. Ez a funkció lehetővé teszi a repülések előzetes megtervezését és megismétlését. Valamint a Cruise Control funkció is elérhető, amely csökkenti a kezelői fáradtságot a hosszú távú, monoton repülés során, és a kamera egyenletesebb mozgása révén tovább mérsékli a kamera rázkódását. Vagyis úgy működik, mint az autón a sebességtartó automatika.

Elérhetőség és árak

A DJI Mini 4 Pro már rendelhető a DJI weboldalán és a hivatalos kiskereskedelmi partnereknél. A DJI Mini 4 Pro ára RC-N2 távirányítóval 342.300 Ft, a DJI Mini 4 Pro ára RC 2 távirányítóval 427.990 Ft, míg a DJI Mini 4 Pro Fly More Combo ára DJI RC 2 távirányítóval 485.100 Ft.

További részletekért és információkért látogasson el a DJI hivatalos oldalára: DJI Mini 4 Pro.

Szólj hozzá