Hírek Dróntechnológia Ipari drónok

Megvalósíthatósági felméréssel segít a drónszoftver startup

Az Aeriu drónszoftver startup – melyről korábban már több cikkünkben is beszámoltunk – a koronavírus idején ingyenes megvalósíthatósági felméréssel igyekszik a cégeknek gyors, távoli segítséget nyújtani.

A koronavírus terjedésével a cégek egyre nagyobb kihívásoknak néznek elébe, melyek nem csak a külső-, de a belső folyamataikat is érintik: a logisztikai részlegek feladatai, valamint hibátlan működésük kulcsfontosságú szerepet kap a járvány időszakában. Az Aeriu drón alapú megoldásainak köszönhetően jelentősen felgyorsítható a készletek felmerése, növelve a logisztikai folyamatok pontosságát és hatékonyságát.

kep aeriu tavoli megval btudc

Az Aeriu legfőbb törekvése, hogy a jelenlegi, nehéz időszakban is kiszolgálja új és meglévő partnereinek igényeit, ám a koronavírushoz kapcsolódó korlátozások nagyban megnehezítik a projektek megvalósíthatósági felméréseit. A biztonság növelése érdekében, s a hatékonyság jegyében az Aeriu egy ingyenes, távoli megvalósíthatósági felmérés bevezetésével könnyíti a logisztikai folyamatok korszerűsítésében érdekelt cégekkel az együttműködést: a megvalósíthatósági felméréshez mindössze egyetlen fotót kell feltölteniük az Aeriu oldalára az érdeklődőknek, s azonnal megtudhatják, hogy a fejlesztés használható e környezetükben.

A projektek megvalósítását a cég továbbra is folyamatosan látja el, sőt az új Starter Kit-nek és a Duplitec Kft-vel kiterjesztett együttműködésnek köszönhetően az Aeriu egyedi megoldását immár kétnapos tréninggel és helyi hardver támogatással a következő országokba tudja leszállítani: Csehország, Szlovákia, Ausztria, Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Bosznia és Hercegovina, Románia és Magyarország.

kep aeriu tavoli megval jlpkb

Forrás: Aeriu Smart Solutions Kft., Duplitec Kft.

Szólj hozzá