Drónsport Hírek

Mától ingyenes a DRL FPV drón szimulátor az Epic Games-en

Játékfüggők, FPV-őrültek, figyelem, vörös riasztás! Szeptember 29-én estétől október 7-ig ingyen zsebelheted be a Drone Racing League Simulator (DRL Sim) FPV verseny és freestyle drón szimulátort az Epic Games online játék áruházában.

Epic Games DRL FPV drón szimulátor

Ez nem csak egy trial verzió, hanem ha most “megveszed”, a teljes játék a tiéd lesz, bármikor újra letöltheted az áruházból.

Jó tudni, hogy ez az egyik legnépszerűbb FPV drón szimulátor jelenleg. Minden funkció megvan benne, amit egy modern szimulátortól elvárhatunk, így rengeteg féle drón, változatos pályák, online multiplayer, pályaszerkesztő, szép grafika, stb. Mégis, kétségkívül a benne szervezett versenyekkel tűnik ki igazán a tömegből.

A Drone Racing League egy professzionális nemzetközi drón versenyző liga, ahol folyamatosan fejlesztik a szimulátort és évente megrendezik a Swatch DRL Tryouts nevű online drón versenyt. A győztesre komoly jutalmak és DRL pilóta tagság vár.

Itt tudod ingyen letölteni a DRL szimulátort!

Az új pilótákat egy interaktív oktató anyaggal vezeti végig a szimulátor a First Person View (FPV) drónok irányításán. Ez a nagyjából 50 pályából álló kihívás nagyon jó begyakorolni az alap manővereket.

Akit jobban érdekel a drónok működése vagy szeretne elkezdeni a valóságban is repülni, annak az FPV 101 YouTube lejátszási lista is érdekes lehet. Ebben rövid, de igényes és látványos angol nyelvű oktató videókkal mutatja be a drónok működését és az építés alapjait a DRL csapata.

Magyarországon jelenleg a legtöbben a Velocidrone szimulátort használják, de sok más alternatíva is kínálkozik.

Az Epic Games egy új gamer platform a Steam, Origin, stb. mellett. A kínai játék fejlesztő és forgalmazó cég pár éve a Fortnite-al robbant be a köztudatba és azóta ingyen játékok osztogatásával próbálja magát belopni a szívünkbe. A gamer közösség alapvetően megbízhatónak tartja.

A DRL Sim összességében egy korrekt szimulátor kifejezetten szép a grafikával, nagyon jó oktató móddal és komoly versenyekkel, de jelenleg nem a legvalósághűbb fizikával. Úgy gondoljuk, ingyen mindenképpen megéri adni neki egy esélyt.

Szólj hozzá