Hírek

Nem csak drónnal repülnél? Legyél helikopterpilóta!

A Készenléti Rendőrség Légirendészeti Szolgálata – utánpótlása érdekében – olyan felsőfokú műszaki végzettségű érdeklődőket keres, akik a rendőri szolgálatot választanák hivatásuknak.

A Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Légirendészeti Szolgálat munkatársai 2019. június 23-án, vasárnap 9 órától toborzó napra várják azon 40 évnél fiatalabb, felsőfokú műszaki végzettséggel rendelkező érdeklődőket, akik szeretnék megismerni a mérnökök, a helikoptervezetők napi tevékenységét.

police

A programra ellátogatók megtekinthetik a rendőrségi légijárművek elhelyezésére szolgáló hangárt, az MD 500E és az MD902 típusú szolgálati helikoptereket, vallamint a helikoptervezető munkakör betöltésének feltételeiről is részletes tájékoztatást kapnak.

A toborzó napon való részvétel regisztrációhoz kötött, melyhez a police.hu weboldalán található adatlapot kell kitölteni és 2019. június 20-án 24 óráig az lrsz@kr.police.hu e-mail címre visszaküldeni. Ezt követően, a további teendőkkel kapcsolatban a Légirendészeti Szolgálat munkatársai felveszik a kapcsolatotaz érdeklődőkkel .

Részletes pályázati felhívás: KR_helikoptevezeto_palyazat.pdf

Forrás: police.hu

Szólj hozzá