Hírek

InnoElectro 2022 Kiállítás és Konferencia

Mit jelent a drónok harca egy konstruktőrnek? Mit keres a Puli a Holdon? Hol tart a magyar zsebműhold program? Hogyan fér el a zsebünkben a gyártás? Milyen a kis szenzorok titkos élete? Hol tart a magyar okos otthon piac és hogyan lesz okos egy áruház polca? Hogyan lehet demokratizálni a gyártást? Tervezés, szimuláció, innovatív újdonságok, jövőbe mutató megoldások, a dolgok internetében rejlő lehetőségek és kihívások a kvantuminformatika számára…

Az InnoElectro 2022 Kiállítás és Konferencia mindazoknak üzleti, szakmai fórumot kínál, akik elektronikai műszaki megoldásokon alapuló termékek előállításában, gyártásában érdekeltek: tervezőként, kutatóként, fejlesztőként, gyártóként, kereskedőként, oktatóként, vagy bármilyen más intézményként, szervezetként.

InnoElecro 2022

A konferencián a részvétel előzetes regisztráció esetén ingyenes (2022. március 28-ig). Regisztrálni ide kattintva lehet! A konferencia előadásain bárki részt vehet, aki a helyszínen megváltotta belépőjegyét, vagy előzetesen regisztrált.

A rendezvény részletes programja ide kattintva érhető el.

Az InnoElectro 2022 Kiállítás és Konferencia a chiphiány okozta nehézségektől egészen a magyar űripar jövőjéig számos témát és szakértőt vonultat fel 2022. március 29–31-ig, Budapesten, a MOM Sport és Rendezvényközpontban!

Szólj hozzá