Hírek

Immár másodszor keresik a legjobb légi felvételeket

A 2018-as I. Drónfotó Pályázat után itt volt az ideje meghirdetni a másodikat. Az időzítés épp csak annyit módosult, hogy a nyaralás képei még beleférjenek.

Óriási sikert hozott a tavalyi I. Drónfotó Pályázat, így idén biztosan várható volt a folytatás. A megmérettetésben idén a MyActionCam médiapartnere az Indafotó, ők adják a képek feltöltéséhez és a szavazáshoz szükséges háttérfelületet, illetve kapcsolódik az idei rendezvényhez egy blog is, ahol például a zsűritagok nyerő tippjeit is elolvashatjátok.

bb1dfp

A 2018 évi első helyezett Böröczky Bulcsú képe.

 
II. Drónfotó Pályázatra 2019. szeptember 15-ig küldhettek pályaműveket, fejenként maximum 3 darabot. A képek között idén a Speciális kategória is megjelenik, ide a flatland képeket, szférikus panorámákat és hasonló technológiai megoldásokat várják a szervezők.

Mielőtt pályáznál, érdemes elolvasni a kiírást és a gyakran ismételt kérdéseket, ha pedig továbbra sem kaptál választ valamire, szívesen segítenek neked a marketing@myactioncam.hu vagy a support@inda.hu e-mail címeken.

Fotóidat először az Inda rendszerébe kell feltöltened, ezután tudod őket beválogatni a Drónfotó Pályázat képei közé.

Ha inspirálódnál, vagy csak a többiek képeire vagy kíváncsi, kattints ide: azevdronfotoja19.

A pályázatnak saját Facebook oldala is van, de a MyActionCam Facebookján és Instagramján is újabb és újabb trükköket és belsős infókat tudhatsz meg, érdemes követni ezeket.

Szólj hozzá