Hírek

Fotózz és nyerj egy DJI Phantom drónt!

Március 31-ig még lehet nevezni a Szentkirályi-Kékkúti Kft. által „Meríts ihletet a Balatonból!” címmel meghirdetett fotópályázatra.

A Balaton és a Balaton-felvidék télen is számos varázslatos pillanatot tartogat az odalátogatóknak. Ne maradj otthon te sem! Készíts fotót egy téli balatoni élményedről, a képet pedig töltsd fel a #theodorabalaton hashtaggel az Instagramra, vagy küldd el privát üzenetként a Facebook oldalukra. Már egy képfeltöltéssel is eséllyel indulhatsz az értékes nyereményért! – írja játékfelhívásában a szervező.

theodron

A sorsolásokon az a 18. életévét betöltött, Magyarországon tartózkodási- vagy lakóhellyel rendelkező pályázó vehet részt, aki a játék időtartama alatt saját, nyilvános Instagram profilján publikus módon teszi közzé azt az általa készített fotót, ami a téli Balatont vagy a téli Balaton-felvidéket ábrázolja, továbbá a képet ellátja a #theodorabalaton hashtaggel, vagy a fotót privát üzenetben elküldi a Theodora Ásványvíz Facebook oldalára.

Egy Játékos több napon is pályázhat a heti nyereményekre, azonban ennek feltétele, hogy ez különböző pályaművekkel történjen meg.

A fotópályázat nyereménye:

  • Főnyeremény: 1 db DJI Phantom 3 SE komplett drón szett
  • Heti nyeremény: heti 1 db HP Sprocket fotónyomtató
  • Különdíj: 1 db 100 000 forintos Tripont vásárlási utalvány

Beküldési határidő: 2019. március 31. 24 óra 59 perc.

A pályázati leírásunk nem teljes körű, ezért a további részleteket keresd a Theodora Ásványvíz weboldalán.

Szólj hozzá