Eseménynaptár

Programok, rendezvények, ahol drónokkal, drónpilótákkal találkozhatsz.

 

Loading Esemény

« Összes Esemény

  • This esemény has passed.

NAK Szántóföldi Napok és AgrárGépshow

2023.06.07. - 2023.06.08.

NAK Szántóföldi Napok és AgrárGépshow

Idén a fenntarthatóságra összpontosít a NAK Szántóföldi Napok és AgrárGépshow, de a megszokott, népszerű programok sem maradnak el – mondta a szervezők sajtótájékoztatóján a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke.

Győrffy Balázs közölte, hogy a Fejér vármegyei Mezőfalván június elején tartandó rendezvény továbbra is a szakmai támogatást helyezi előtérbe, ezért a klímaváltozás hatásaival együtt a környezeti erőforrásokat észszerűen felhasználó, fenntartható gazdálkodás lehetőségeit is bemutatják.

A Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségének (MEGFOSZ) elnöke, Harsányi Zsolt hangsúlyozta: az agrárfejlesztések igazodnak a fenntarthatósági elvárásokhoz, a szárazság miatt terjed például a forgatás nélküli talajművelés, de ma már a drónok is nélkülözhetetlen eszközök a mezőgazdaságban.

A NAK Szántóföldi Napok és AgrárGépshow június 7-én és 8-án ingyenesen látogatható, ahol a mezőgazdasági gépek mellett ismeretterjesztő előadásokkal, növénytermesztési és agrártámogatási bemutatókkal is várják az érdeklődőket.

A rendezvénnyel kapcsolatos friss hírekért, információkért kísérd figyelemmel a Szántóföldi Napok weboldalát és Facebook oldalát.

Részletek

Kezdés:
2023.06.07.
Vége:
2023.06.08.

Szervezők

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK)
Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ)

Helyszín

Mezőfalva
Nagysismánd 1.
Mezőfalva, 2422 Magyarország

 

Szeretnél rendezvényeddel megjelenni naptárunkban? Írj bátran, hamarosan válaszolunk!

Szólj hozzá