Hírek

Eltűnt gyermek keresésében segített egy drón

A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat drónja a napokban egy eltűnt gyermek keresésében segített. Segítsük mi is a szervezetet!

A Kutató-Mentő Szolgálat Facebook oldalán tette közzé az alábbi kérését:

Tisztelt Követők és Támogatók!
Kedves Barátaink!

Néhány nappal ezelőtt egy 12 éves gyermek eltűnéséhez riasztották szolgálatunkat. Rengeteg szervezet (hivatásos és önkéntes) indult útnak szombat este, hogy segítő kezet nyújtson ebben a helyzetben. A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat mérlegelve az eseményeket és látva azt, hogy milyen sokan indultak útnak, úgy döntött, hogy ebben az esetben nem emberi erővel és nem mentőkutyákkal segít, hanem egy olyan eszközzel, ami a mi kötelékünkben most előszőr került bevetésre.

A FŐNIX névre keresztelt DJI Mavic Enterprise Dual (hőkamerás) éles bevetésen most emelkedett előszőr levegőbe. Egyeztetve a társszervekkel és együttműködőkkel a levegőből kezdte el átpásztázni a területet, de szerencsére közben érkezett meg a hír, hogy a gyermeket a földi kutató egységek megtalálták a segélykérése alapján. Az új drone az egyik leghatékonyabb eszköz, amit valaha láttunk. Reméljük, hogy keveset kell használnunk!

Mi ilyeneszközökre költjük a tőletek “speciális mentőeszközökre” kapott adományokat.

pmkmsz

SEGÍTSÉGET kérünk!

A követőink (31728 fő) 10%-a ha segít, akkor minden gondunk megoldódik.
Már 802-en csatlakoztak! Legyél Te is 1 a 3173 emberből!

Vannak pillanatok az életünkben, amikor mi is segítségre szorulunk, hogy segíthessünk másokon.
Nem minden követőnk tudja, de a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat egy önkéntes mentőszervezet. Önként, térítés és mindennemű ellentételezés nélkül szállnak harcba más emberek, vagy állatok életéért. Szolgálatunk csak és kizárólag azért tud segítő kezet nyújtani a baj órájában, mert ilyen lelkes tagok egy emberként áldozzák fel szabadidejüket a másokon való segítés oltárán és mert 31 728 követőnk tud segítő kezet nyújtani, ha támogatásra van szükségünk. Működésünk nem állami támogatásból valósul meg, hanem magánemberek és cégek segítő szándékából, adományaiból. Ez a mi kis titkunk, amit nem sokszor hangoztatunk, de sokszor szembesülünk azzal, hogy a munkánkat követő emberek ezzel nincsenek is tisztában.

Most azt kérjük, hogy 1000 Ft-tal járuljatok hozzá a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat működéséhez, mert sajnos kalandosan indult az évünk és minden tartalékunkat felemésztettük annak érdekében, hogy megfelelő technikai fejlesztésekkel tudjuk biztosítani a hatékony beavatkozásokat, hogy ha valaki bajba kerül. Ha minden 100. követőnk most mellénk állna ezzel az összeggel, akkor nyugodtan kimondhatnánk, hogy 2019-ben is világszínvonalon tudunk majd teljesíteni az igazán bonyolult szituációkban is. Legyél Te is a támogatónk és segíts 1000 Ft-tal nekünk!

Online adomány. Egyszerű, biztonságos és gyors!
https://kutato-mento.hu/adomany/

Banki befizetés, vagy utalás. A jó öreg, ismert támogatási forma!
Név: Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
Székhely: 2000 Szentendre, Kovács László u. 38.
Bejegyzési szám: AM2753 (Pest Megyei Bíróság)
Nyilvántartási szám: 13-01-0002753
Adószám: 18711509-1-13
Közösségi adószám: HU18711509
Statisztikai számjel: 18711509-9499-569-13
Bankszámla szám: CIB 10700718-43073504-51100005

Köszönjük, hogy gondolsz ránk!
Egy megosztás is sokat segíthet!
Üdvözlettel, Balázs László szolg. vez.

Szólj hozzá