fbpx
Hírek

Egyenruhások körében hódít a “Tetris challenge”

Szinte naponta hallhatunk a különböző netes kihívásokról, challenge-ekről, melyek elsősorban a fiatalok körében terjednek.

Egy betegség, az amiotrofiás laterálszklerózis (ALS) ismertté tétele és kutatásának segítése volt annak a kampánynak a célja, amely az első kihívást, a jégvödrös őrületet (“Ice Bucket Challenge”) elhozta 2014 nyarán. Ezután azonban egyre-másra jöttek olyan feladatok, amelyek nem csak értelmetlenek, de akár életveszélyesek is voltak.

Most viszont, szívből örülünk a “Tetris challenge”-nek, mely a hivatásos szerveket hódította meg. A legújabb kihívás eleve a rendőrök, mentők és tűzoltók számára készült. A feladat egy olyan légifotó készítése, melyen felülről látható egy szolgálati jármű, illetve annak teljes felszerelése, beleértve a legénységet is.

A magyar rendőrök is szívesen teljesítik az internetes kihívásokat, így légifotóval adtak új értelmet a fekvőrendőr szónak.

A Készenléti Rendőrség után, az általuk kihívott Fejér megyei Autópálya Alosztály is teljesítette a feladatot.

View this post on Instagram

A magyarországi tetris challenge első kihívottja a küldetést teljesítette. ✅ A Fejér megyei Autópálya Alosztály egyik autója és annak minden tartozéka látható a képen, amellyel méltó folytatásra lelt a Készenléti Rendőrség által elindított kihívás. 🚓👮🏼‍♂️ A gyorsaságért és kivitelezésért is hatalmas pacsi, FMRFK. 🙌🏼 A következő kihívott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság, ahol egy vidéki, kutyás körzeti megbízott autóját szeretnék látni a kihívók. Somogyország, türelmesen várjuk a kiszemelt autót, és a kutyát se felejtsétek ám el! 🐕🤗#challange #tetrischallenge #policecars #missioncompleted #whatismycar #fejérmegye #rendőrség #police #hivatás

A post shared by Magyar Rendőrség (@police_hu) on

További “Tetris challenge” légifotók a világ különböző tájairól:

Szólj hozzá