Hírek

Drónok a szántóföldeken – Agrárszektor Konferencia 2022

November 30.-december 1-én rendezi meg a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az idén a tizedik lesz a 2013 óta tartó, év végi portfoliós agrárkonferenciák sorában.

Agrárszektor Konferencia 2022

Az Agrárszektor Konferencia mára a hazai agrárium egyik legnagyobb és legrangosabb szakmai eseményévé vált, ahol a résztvevők száma meghaladja az ezer főt, az előadók száma pedig a százat. Az idei jubileumi eseménynek a siófoki Hotel Azúr konferenciaközpont ad otthont.

A rendezvény áttekintéséhez kattints ide>>

A konferencia az idén is kiemelten foglalkozik azzal, milyen forráshoz jutási lehetőségekre számíthatnak az agrárium szereplői. A vállalkozások finanszírozhatósága most különösen súlyos kérdéssé vált, hiszen a rendkívülivé vált makrokörnyezetben elszálltak a banki kamatok, felgyorsult az infláció és látványosan gyengült a forint. A konferencián kiderül, milyen új követelményeket támasztanak a mai helyzetben agrárügyfeleik számára a bankok, illetve melyek azok a támogatott/kedvezményes konstrukciók, amelyeket igénybe vehetnek az agráriumban érdekelt vállalkozások. 

November 30-án a konferencia “Drónok a szántóföldeken” elnevezésű szekciója kifejezetten azt járja körbe, melyek lehetnek a mezőgazdasági drónhasználat legfontosabb szempontjai és a drónos növényvédelem milyen konkrét előnyöket nyújthat a növénytermelő gazdálkodóknak.

A részletes programért kattints ide>>

A rendezvény két napján az államigazgatási és üzleti szféra csúcsvezetői tartanak előadásokat, illetve vesznek részt a legaktuálisabb témákról szóló kerekasztal-beszélgetésekben. A résztvevőknek lehetőségük nyílik networkingre és kapcsolatépítésre is, és az eseményen a Portfolio – rangos szakmai zsűri döntse alapján – az idén hét kategóriában átadja az év legjobb agrárgazdasági teljesítményeiért járó díjakat.

Az előadók áttekintéséhez kattints ide>>

A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A rendezvény részleteiről a portfolio.hu weboldalon tájékozódhatsz.  

A jelentkezési feltételek itt tekinthetők meg>>

Forrás: agrárszektor.hu

Szólj hozzá