Hírek

Drónbaleset egy koncerten

Március 3-án egy élő fellépés közben az indiai Chennaiban egy a színpad fölött alacsonyan repülő drón Benny Dayal tarkójának csapódott. Az énekes könnyebb sérüléseket szenvedett.

Az indiai születésű énekes igen népszerű hazájában, csak a YouTube csatornáján 122 ezer feliratkozó van. A drón Benny Dayalnak ütközött, amikor a Vellore Institute of Technology kulturális fesztiválon lépett fel. Azonnal térdre rogyott, miközben két kézzel fogta a fejét.

Drone Hits Singer Benny Dayals Head

Az 38 éves indiai énekes az Instagramon posztolt üzenetet, amelyben tájékoztatta követőit, hogy jól van, kivéve az ütés következtében fellépő zúzódásokat a tarkóján, és két ujján a sérüléseket.

„Azt hiszem, gyorsan felépülök ebből. De azért három dolgot tanulságként mindenképp érdemes megjegyezni az eset kapcsán. Minden művésznek gondoskodnia kell arról, hogy a szerződésében legyen egy záradék, amely kimondja, hogy drón nem kerülhet közel hozzá előadás közben. Fontos, hogy a show- és rendezvényszervező irodák okleveles drónkezelőket alkalmazzanak.  Mi művészek vagyunk, nem akcióhősök. Csak énekelünk a színpadon.  A drónoknak nem szabad ilyen közel kerülniük a művészekhez élő előadás közben” – mondta Benny Dayal.

Szólj hozzá