Hírek Drónok kora

DJI New Pilot Experience Szegeden

A tavaszi, budapesti New Pilot Experience után újra, immár vidéken is megrendezésre kerül a nagy sikerű DJI rendezvény.

npe

Szeptember 21-én Szegeden a Kantin étteremben (6723 Szeged, Felső Tisza-Part 25.) egy informatív előadást követően a résztvevők kültéri foglalkozások során, tapasztalt oktatók iránymutatása mellett sajátíthatják el a DJI drónok biztonságos reptetését, ismerkedhetnek meg a legjobb felvételekhez szükséges beállításokkal és mozgásokkal, valamint első kézből juthatnak további hasznos, gyakorlati tanácsokhoz a DJI termékek kevésbé ismert beállításait illetően.

A minden résztvevő számára ingyenes DJI New Pilot Experiene célja, hogy az új felhasználók számára gyakorlati workshopok keretében mutassa be, mennyire könnyű és izgalmas a DJI drónjaival a repülés. Az új pilóták értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak, ha részt vesznek az esemény New Pilot Experience kihívásaiban.

Alig várod, hogy saját légi felvételeket készíts a legújabb DJI termékkekkel? Készülj a repülés izgalmára – légy Te is részese az eseménynek!

A részvétel minden érdeklődő számára ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi regisztrációs linken lehet megtenni: REGISZTRÁCIÓ.

Szólj hozzá