Ipari drónok Dróntechnológia

A DJI bemutatta a Matrice 200 második generációs modelljeit

A DJI bemutatta a Matrice 200 sorozat új, továbbfejlesztett V2 változatát.

A második generációs modell megőrzi a Matrice 200 robusztus jellegét, időjárásálló kialakítását és könnyű konfigurálását, miközben megbízhatóbbá és biztonságosabbá teszi az ipari drónt.

A DJI Matrice 200 V2 drónok előnyei:

Megbízható adatátvitel
Az OcuSync 2.0 adatátviteli technológia, amely képes az automatikus frekvenciasávváltásra 2,4 GHz és 5,8 GHz között, akár 8km távolságból is megbízható, nagy felbontású és alacsony késleltetésű videojelet biztosít a pilóták számára.

Adatbiztonság
Az OcuSync 2.0-n keresztül továbbított minden adat titkosítása a vezető AES-256 szabvány használatával történik, amely szavatolja a legmagasabb adatbiztonságot, valamint garantálja, hogy a küldetés kritikus információihoz csakis az arra felhatalmazottak férhessenek hozzá.

Repülésbiztonság
Az Egyesült Államok Szövetségi Légiközlekedési Hatóságának éjszakai repülésekre vonatkozó szabályzata alapján a Matrice 200 V2 drónok tetején és alján elhelyezett helyzetjelző fények növelik alacsony fényviszonyok mellett vagy éjszaka végzett repülések biztonságát. Beépített ADS-B vevőjüknek és a DJI AirSense rendszernek köszönhetően a pilóták immár figyelemmel kísérhetik környezetük légiforgalmát, amely valós időben biztosít lehetőséget a kockázati tényezők felismerésére.

Repülési teljesítmény
A többszörös hasznos teherrel repülő pilóták immár egyszerűen, a DJI Pilot alkalmazásból kalibrálhatják a drón súlyközéppontját a lehető legjobb repülési teljesítmény elérésének érdekében.

Adat-pontosság
Az adatpontosság növelése érdekében az új TimeSync rendszer a pozíció adatok rögzítésével párhuzamosan folyamatosan szinkronizálja a repülésvezérlőt, a kamerákat, a GPS-modult és az RTK-modult, valamint bármely, harmadik féltől származó hasznos terhet vagy fedélzeti tartozékot.

Kompatibilis hasznos terhek
ZENMUSE XT2, ZENMUSE X5S, ZENMUSE X7, ZENMUSE Z30, ZENMUSE X4S, ZENMUSE XT, valamint harmadik féltől származó hasznos terhek.

A fejlesztéssel a DJI hatalmasat lépet előre az ipari drónok piacán, melyhez hozzájárul a vállalati felhasználást elősegítő új DJI Flighthub Enterprise szoftver kiadása is.

Szólj hozzá