Drónszabályozás

Webinár a drónokra vonatkozó EU-s szabályrendszerről

Mindennél jobban mutatja a drónok – illetőleg a drónszabályozás – iránti rendkívüli érdeklődést, hogy egy óra alatt betelt a Légtér.hu által április 23-ra meghirdetett, a drónokra vonatkozó egységes EU-s szabályrendszert bemutató webinárium.

“A július elejétől alkalmazandó EU-s drónszabályozás alapjaiban változtatja meg az alkalmazás feltételeit. A hazai szabályozás részletei még nem ismertek, de az EU rendeletek kötelezően alkalmazandók, így van miről beszélni, sőt szükséges, hiszen nem sok időnk maradt a felkészülésre. Most Török Ágnes egy kb. 30 perces ingyenes Webinár keretében kalauzol el minket a jogi útvesztők ösvényén.” – írta felhívásában a Légtér.hu.

A webkonferencia maximális létszámát a Légtér.hu 100 főben határozta meg, mely létszámkeret egy óra alatt betelt, de senkinek nem kell aggódnia, hogy lemaradt, hiszen a szervezők már most további webinár időpontokat ígérnek.
 

Frissítés

A nagy érdeklődésre való tekintettel április 27-re újabb előadást hirdetett meg a Légtér.hu. Az új időpont 100 fős kerete szintén rövid idő alatt megtelt. A szervezők tájékoztatása szerint egyelőre nem hirdetnek meg több új időpontot vagy más közzétételi módot, megvárják a két előadás tapasztalatait.

 
Forrás: Légtér.hu

Szólj hozzá