Hírek

Pályázat agrárgazdálkodási szakmérnök képzésre

A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara pályázatot hirdet 2017. január 1. után végzett diplomások számára. A pályázaton olyan agrár, természettudományi vagy mérnöki szakterületen szerzett BSc vagy MSc diplomadolgozattal lehet részt venni témától függetlenül, amelyet 2017. január 1. után védett meg a szerzője.

A nyertes pályázók olyan széleskörű precíziós mezőgazdasági képzésben vehetnek részt, ami felöleli a téma minden szakterületét, és kifejezett hangsúlyt helyez a drónos alkalmazásokra.

Díjak:

  1. díj 600.000 Ft értékben 100 % tandíjmentesség az SZTE MGK precíziós agrárgazdálkodási szakmérnök/szakember szakirányú továbbképzési szak szakán
  2. díj 450.000 Ft értékben 75 % tandíjmentesség az SZTE MGK precíziós agrárgazdálkodási szakmérnök/szakember szakirányú továbbképzési szak szakán
  3. díj 300.000 Ft értékben 50 % tandíjmentesség az SZTE MGK precíziós agrárgazdálkodási szakmérnök/szakember szakirányú továbbképzési szak szakán

A pályázaton való részvételhez ki kell tölteni a PÁLYÁZATI ŰRLAPOT és mellékelten be kell nyújtani a dolgozatot pdf formátumban, és, amennyiben rendelkezik a pályázó vele, a dolgozatra kapott bírálatot (bírálatokat) pdf formátumban. A jelentkezéseket a loyola.eva@mgk-u-szeged.hu e-mail címre 2021. július 15-ig várják.

A pályázatokat az agrár, természettudományi és mérnöki szakterületen egy-egy szakértői bizottság fogja elbírálni, és szakterületenként a legjobbnak tartott négy dolgozat, azaz összesen 12 dolgozat közül egy közös ülésen választják ki első három helyezettet. Az értékelés fő szempontja a dolgozatok innovatív jellege, de egyáltalán nem szükséges, hogy a téma bármilyen módon a precíziós mezőgazdasághoz kapcsolódjon.

A képzési program folyamatos fejlesztése révén a szakmérnökök olyan elemzési technikák birtokába jutnak, amelyek csak sok év múlva kerülnek be a standard piaci szolgáltatások közé, így lépéselőnyben lehetnek ezen a gyorsan fejlődő szakterületen.

Szólj hozzá