Drónszabályozás

Online drónos képzés légtér-szakértőktől

Ha eddig csak olvastál a drónozásról, de még nem volt alkalmad belevágni, vagy kezdő drónosként nehezen igazodsz el az információk rengetegében, most tehetsz egy nagy lépést előre, és még csak ki sem kell mozdulnod otthonról!

A Légtér.hu, Magyarország egyik legismertebb márka-független szakértői csapata ezúttal online hirdette meg repüléssel, drónozással kapcsolatos képzését, amely kiterjed a légiközlekedési alapismeretek bemutatására, a különböző légtér igénybevételi engedélyeztetések sikeres ügyintézéshez szükséges információk átadására,  és felkészít a későbbiekben kötelező online távpilóta vizsgára is.

A képzésen – a szervezők weboldalán elérhető ismertető szerint – szó lesz a magyar légtérszerkezetről, az ICAO (Nemzetközi Polgári Repülési Szervezet) légtérosztályokról, magyar és EU-s szabályokról, a repülőterekre vonatkozó legfontosabb tudnivalókról, és természetesen egyéni kérdések megvitatására is lesz lehetőség.

A képzés a drónfelhasználókon kívül hasznos lehet üzembentartóknak, repülőrendezvények szervezőinek, és mindazoknak, akik szívesen elmélyítenék ismereteiket a légtér igénybevételével kapcsolatban. A résztvevők látogatási igazolást kapnak, akinek pedig szüksége van tanúsítványra, egy későbbi, egyeztetett időpontban vizsgát is tehet.
 
Az online tanfolyamra a legter@legter.hu e-mail címen 2020. június 3-ig lehet jelentkezni.

Szólj hozzá