Drónok kora Dróntechnológia

Június 15.: drónshow élő webinárium

Az SPH Engineering Drone Show Technologies, a drónbemutató-megoldások vezető szolgáltatója élő webináriumot tart a WG Drones dróngyártóval együttműködve. A webinárium célja, hogy feltárja a drónok alkalmazásának lehetőségeit és előnyeit a sikeres vállalkozások felépítésében, különösen a drónshow-iparban. Csatlakozzon az eseményhez június 15-én, 17 órakor (GMT+3) .

webin

A webináriumon iparági szakértők egész sora vesz majd részt, akik megosztják tapasztalataikat, tudásukat és meglátásaikat a drónshow-üzletekkel kapcsolatosan. A résztvevőknek betekintést ígérnek a legújabb trendekbe, víziókba és egy sikeres drone show-üzlet elindításának lépéseibe.

A webinárium résztvevői:

Antonio Aguilera: A Watergush és a WG Drones alapítója és technológiai igazgatója (CTO), aki 20 éves tapasztalattal rendelkezik az elektronikai tervezés, automatizálás, beágyazott rendszerek és full-stack programozás terén.

Gerard Paez: A WG Drones műveleti vezetője

Ilze Mozalevska: Az SPH Engineering Drone Show Technologies vezető értékesítési vezetője, aki nagy tapasztalattal rendelkezik a csúcsminőségű drónalapú megoldások terén.

Aleksander Levandovskiy: Az SPH Engineering Drone Show Technologies részlegének vezetője, aki fontos szerepet játszott a Drone Show Software márka felépítésében. Részt vett a világ legnagyobb drónbemutatóinak szervezésében és lebonyolításában.

A ZOOM eseményre EZEN A LINKEN lehet regisztrálni.

Szólj hozzá