Eseménynaptár

Programok, rendezvények, ahol drónokkal, drónpilótákkal találkozhatsz.

 

Loading Esemény

« Összes Esemény

  • This esemény has passed.

Digital Demo Day – Düsseldorf

2022.08.18.

Digital Demo Day – Düsseldorf

A 2022. augusztus 18-án megrendezésre kerülő düsseldorfi Digital Demo Day bemutatkozási és piacbővítési lehetőséget kínál az innovatív tech vállalatok számára.

Az erős iparral és innovatív potenciállal rendelkező Észak-Rajna fővárosában megrendezett eseményt hagyományosan csaknem 4000 fős közönség látogatja: többek között befektetők, nagy német konszernek és kkv-k képviselői, az üzleti, politikai és tudományos élet döntéshozói.

Idén több mint 200 nemzetközi tech cég részvételére számítanak a szervezők a virtuális és kiterjesztett valóság (VR/AR), a drónok, az okos eszközök, a robotika, az IoT és a kiberbiztonság területén. A tartalmas és változatos programban konferencia, pitchekkel egybekötött startup-verseny, speed dating, workshopok és kiállítás is szerepelnek.

A rendezvény felkért felszólalói között vannak Hendrik Wüst tartományi miniszterelnök, Martina Merz, a thyssenkrupp és Klaus-Dieter Maubach, az Uniper vezérigazgatója. Részt vesz továbbá számos cég (Siemens, Sony, E.On, Commerzbank, InnoLoft stb.) innovációs vezetője. Az eseményt a Vodafone, Henkel, BASF és a CGI szponzorálja.

A szervező DigiHUB düsseldorfi digitalizációs és startup központ vezetése kifejezetten örömmel venné, amennyiben a rendezvényen hazánkból is – mind kiállítóként, mind érdeklődőként – jelen lennének innovatív hazai vállalatok és startupok.

A részletes program és a kiállítók sora elérhető a Digital Demo Day weboldalán.
 

Részletek

Date:
2022.08.18.
Esemény címkék:
,

Szervező

DigiHUB düsseldorfi digitalizációs és startup központ

Helyszín

AREAL BÖHLER
Hansaallee 321.
Düsseldorf, 40549 Németország

 

Szeretnél rendezvényeddel megjelenni naptárunkban? Írj bátran, hamarosan válaszolunk!

Szólj hozzá