Hírek

Szerdán nyitja kapuit a 40. AGROmashEXPO

A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban január 26-29. között ismét megrendezésre kerül Magyarország agráripari csúcsrendezvénye az AGROmashEXPO.

agromashexpo2022

Az AGROmashEXPO 11 tematika köré szervezi a közel 200 kiállítót. A szekciók a mezőgazdasági gépek és felszerelésektől, a vetőmagon, az állattartás eszközein és az erdészeti gépeken át az agrár-környezetvédelemig az agrárium minden részét lefedik. Ugyanakkor a jelenleg legmodernebb gépeken és technológiákon túl bepillantást enged a jövő trendjeibe és kutatási irányaiba is.

A 2022-es AGROmashEXPO-n felvonulnak a modern mezőgazdasághoz elengedhetetlen gépek. A húszezer négyzetméteres kiállítótérben a hagyományos agrár gépek mellett helyet kapnak a multifunkcionális drónok és önvezető járművek is. A PREGA AgRobot Show-n pedig a mezőgazdasági robotika legizgalmasabb fejlesztéseit tekinthetik majd meg az érdeklődők.

agro-nyitora-1

Részletekért és további programokért kattints a képre!

Azoknak pedig akik a pandémia miatt nem szeretnének az AGROmashEXPO-n személyesen részt venni, lehetőségük lesz egy virtuális kiállítás keretében megtekinteni azt.

Szólj hozzá