Hírek

Student Innovation Challenge – HungaroControl diákverseny

Foglalkoztatnak a repülés jövőjét alapjaiban felforgató innovatív technológiai újítások? Érdekel a mesterséges intelligencia, a drónok világa? Vannak ötleteid arra, hogy mire lehet felhasználni a légiközlekedésben előállított adatokat? Tudod mitől lesz egy mobilalkalmazás egyszerűen használható?

Ha innovatív szemlélettel rendelkezel, szeretnél bepillantást nyerni a légiforgalmi irányítás legmodernebb fejlődési irányaiba és szereted a kihívásokat, akkor jelentkezz egy, legfeljebb három fős csapattal a HungaroControl innovációs versenyére, a Student Innovation Challenge-re és járulj hozzá az iparág jövőjéhez!

A versenyre olyan ötleteket, innovatív megoldásokat vár a szervező, amelyek a termék- és szolgáltatásfejlesztésen keresztül hozzájárulnak az iparág fejlődéséhez, jövőjéhez. Idén a következő két témakörben várja a HungaroControl jövőbemutató ötleteiteket mind műszaki, mind kereskedelmi oldalról:

  • A mesterséges intelligencia felhasználási lehetőségei a légiforgalmi irányításban, avagy milyen adatokat és mire használnál fel.
  • Drónos repüléseket támogató mobil alkalmazás lehetséges funkciói, szolgáltatásai és üzleti modellje (UTM mobil applikáció)

A két témával kapcsolatban a verseny nyitónapján a HungaroControl munkatársai részletes tájékoztatást adnak.

A versenyre bármely szakon tanuló BSc. és MSc. hallgatók jelentkezhetnek az alábbi intézményekből: Budapesti Corvinus Egyetem, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Debreceni Egyetem, Neumann János Egyetem, Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Nyíregyházi Egyetem, Óbudai Egyetem, Pannon Egyetem, Széchenyi István Egyetem.

📅Versenynaptár:

📌 Jelentkezési határidő: 2020. március 13.
📌 Nyitónap: 2020. március 5.
📌 Benyújtási határidő: 2020. április 15.
📌 Döntő: 2020. május 6.

A versenyre jelentkezni itt tudsz, a részletes versenyszabályzatot pedig itt találod.

Szólj hozzá