Drónok kora

Nők a drónszakmában találkozó 2.0

Az április elején lezajlott nagy sikerű találkozót követően, júniusban folytatódik a “Nők a drónszakmában” kezdeményezés!

Török Ági légtér.hu teszt

A találkozó célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a szakmában dolgozó hölgyeket: megismerhessék egymást, megoszthassák tapasztalatainkat, tanulhassanak egymástól.

“A szakmában a tapasztalatok szerint kevés nő van jelen – a 3500 tagot számláló Légtér Facebook csoport tagjai közül mindössze 4 % a hölgy -, ugyanakkor azt gondoljuk, hogy bennünket is érdekel ez a szakterület annak ellenére, hogy főleg férfiakkal találkozunk a munkánk során. Közösséget építve ösztönözzük azokat a nőket, akiket érdekel a szakma, de úgy gondolják, hogy ez a terület valamiért nem nekik való.” – fogalmazta meg a találkozót szervező Légtér.hu Kft. szakembere, Csipak-Török Ágnes.

Természetesen a “Nők a drónszakmában találkozó 2.0”-ra azokat a jelentkezőket is szeretettel várják a szervezők, akik az első találkozón nem vettek részt.

A találkozó időpontja: 2022. június 18. 10:45-17:00, helyszíne: Aeropark Budapest Repülőmúzeum (1185 Budapest, BUD Nemzetközi Repülőtér).

Program:

10:45 Gyülekező az Aeropark előtt
11:00 Aeropark Múzeum látogatása idegenvezetéssel
14:30 Közös ebéd a közelben (létszámtól függő étterem)
15:30 Kötetlen beszélgetés

A részvétel díja 2.300 Ft, ami a múzeumi belépő ára.

A részvétel regisztrációhoz kötött! A szervezők a jelentkezéseket korlátozott számban tudják fogadni, a regisztráció a visszaigazolást követően válik véglegessé.

Szólj hozzá