Hírek

Már az alvilág is drónt használ a leszámoláshoz

Robbanóanyagot szállító drónt vetettek be vasárnap este egy jól ismert gengszterfőnök ellen Netanján. A bomba Ben Butbika és felesége negyedik emeleti lakása előtti erkélyen robbant fel, megrongálva és betörve az ablakokat. A hírügynökségi tudósítások arról számoltak be, hogy a házaspár az óvóhelyre futott, amikor meglátták a drónt kint lebegni.

butt

A sajtónak nyilatkozó szemtanúk szerint a robbanást az egész városban és a környező településeken is hallani lehetett. A helyszínre kiérkező rendőrök megtalálták a drón maradványait, és megkezdték a nyomozást.

A több rivális bandával viszálykodó Butbika tavaly túlélt egy autórobbanást, otthona felgyújtását és egy lövöldözést is. A több rivális bandával viszálykodó Butbika tavaly túlélt egy autórobbanást, egy otthona felgyújtását és egy lövöldözést.

Nem ez az első alkalom, hogy drónt használnak bandaháborúkban. Januárban a rendőrség hét személyt letartóztatott, akiket azzal gyanúsítanak, hogy hasonló támadást kíséreltek meg végrehajtani egy robbanó drón segítségével Jaffában.

Szólj hozzá