Eseménynaptár

Programok, rendezvények, ahol drónokkal, drónpilótákkal találkozhatsz.

 

Loading Esemény

« Összes Esemény

  • This esemény has passed.

IV. ZalaZONE Innovációs Nap

2022.09.30. @ 10:00 - 16:00

IV. ZalaZONE Innovációs Nap

A ZalaZONE Research & Innovation Divízió 2022. szeptember 30-án rendezi meg a IV. ZalaZONE Innovációs Napot a ZalaZONE Járműipari Tesztpályán.

A program fő célja a stratégiai akadémiai partnerek tesztpályához kapcsolódó egyetemi kutatásainak bemutatása, az egyetemi központú innovációs ökoszisztéma erősítése, az érintett szereplők közötti tapasztalatcsere lehetőségének megteremtése, valamint az innovatív technológiák bemutatása a szakmai érdeklődők és a rendezvényre kilátogató nagyközönség számára.

Az Innovációs Nap kiemelt programja a Magyar Drón Koalíció szakmai napja, a pilóta nélküli légi járművekről szóló előadásokkal, valamint földi és légi járművek interakciójának bemutatásával.

A rendezvény további elemeként az Autonóm Rendszerek Nemzeti Laboratórium és a Tématerületi Kiválósági Program (TKP 2020 ZalaZONE) keretében eddig elért kutatási eredmények is bemutatásra kerülnek.

Az esemény délutáni részében földi és légi járművek bemutatójára kerül sor a Járműipari Tesztpálya pályamoduljain, a Konferencia és Rendezvényközpont aulájában pedig beltéri demonstrációk tekinthetők meg a rendezvény ideje alatt.
 

Részletek

Date:
2022.09.30.
Time:
10:00 - 16:00

Szervező

ZalaZONE Research & Innovation Divízió

Helyszín

ZalaZONE Járműipari Tesztpálya
ZalaZONE tér 1.
Zalaegerszeg, 8900 Magyarország

 

Szeretnél rendezvényeddel megjelenni naptárunkban? Írj bátran, hamarosan válaszolunk!

Szólj hozzá