Eseménynaptár

Programok, rendezvények, ahol drónokkal, drónpilótákkal találkozhatsz.

 

Loading Esemény

« Összes Esemény

  • This esemény has passed.

UAS műveltek hatósági szemmel – Légtér Klub

szeptember 28. @ 14:00 - 15:00

Légtér Klub egyedi banner

A Légtér.hu az UAS Hungary és a Légügyi Hatóság szakemberei beszélgetnek veletek a drónozás jelenlegi helyzetéről, a jogszabályi változásokról és az elkövetkező időszakban várható fejleményekről.

A szeptemberi Légtér Klub vendége Vinnai András lesz, aki a Technológiai és Ipari Minisztérium Légügyi Felügyeleti Hatósági Főosztályának főosztályvezetője.

Ami biztosan szóba kerül:

  • A légiközlekedési hatóság szerepe az UAS műveletekhez kapcsolódóan.
  • Nyilvántartásba vétel, műveleti engedély, LUC, az ezekkel kapcsolatos tapasztalatok, javaslatok a felhasználók felé a gördülékeny ügyintézés érdekében.
  • Hogyan tovább? Milyen szabályok várhatók?

A szervezők a klubtagok témához tartozó kérdéseit előzetesen szeptember 26-án 14 óráig várják a uh.re1664790214tgel@1664790214retge1664790214l1664790214 címre, élőben a felmerülő kérdések feltételére az előadás alatt, illetve után, a rendelkezésre álló idő függvényében lesz lehetőség.

Az előadáson kizárólag az érvényes Légtér Klub tagsággal rendelkezők vehetnek részt!

Ha még nem vagy tag, de érintett vagy az ilyen és ehhez hasonló témákban, ne csüggedj, hiszen a Légtér Klubba folyamatosan lehet jelentkezni! A klubtagsággal havi rendszerességgel részt vehetsz a szakmai meetingeken, melyek különböző, aktuális témákat dolgoznak fel a drónokkal kapcsolatos szabályozási, eljárási és felhasználási témakörökben.
 

Részletek

Date:
szeptember 28.
Time:
14:00 - 15:00

Helyszín

Légtér Klub – online

Szervező

Légtér.hu Kft.

 

Szeretnél rendezvényeddel megjelenni naptárunkban? Írj bátran, hamarosan válaszolunk!

Szólj hozzá