Drónok kora

Drone Photo Awards 2023

Idén is parádés képek kerültek a legjobbak közé a 2023-as Drone Photo Awards versenyén. A globális drónfotó verseny a légifotózás művészetét emeli ki. Az Above Us Only Sky című kiállításon a válogatott képek a Siena melletti San Galganó-i apátság falait díszítik majd. De a zsűrizett alkotások Drone Photo Awards weboldalán leírással együtt megtalálhatóak. 

Transzparenseket tartó tüntetők a Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök igazságügyi átalakítási tervei elleni tüntetésen Tel-Avivban

San Galgano kolostora az egyik legszebb, legizgalmasabb, ugyanakkor legismeretlenebb történelmi emlék. A gótikus kolostor Toszkánában valójában ma már csak egy kolostor-rom, annak viszont meglehetősen ép és monumentális: a tetőszerkezet nélküli falak méltóságteljesen állnak a Merse folyó völgyében, nem messze Chiusdino városától.

NC abbazia di san galgano andrea caporaletti2 768x399 1

A Drone Photo Awards a valaha volt legnagyobb nemzetközi részvétellel zajló fotóversenyek egyike. A 2022-ben közel 14 000 kép érkezett amatőr és professzionális fotósoktól a világ 104 országából.

A seena-i fesztivál szeptember 28-án kezdődik és november 19-éig tart. Ennek részeként állítják ki a Drone Photo Awards díjnyertes képeit is.

Szólj hozzá