Drónok kora

DJI Avata a Porsche Múzeumban

Lenyűgözően látványos videót osztott meg a DJI a hivatalos YouTube-csatornáján. Az alig több mint 2 perces videó bemutatja a DJI Avata drón filmkészítési képességeit. A drónfelvételeket Stuttgart-Zuffenhausenben található német Porsche Múzeumban készítették. 

porsche1

Az első múzeum 1976-ban nyílt meg, ahol a Porsche autógyár prototípusait állították ki. Az osztrák Delugan Meissl építész iroda által tervezte új épületet 2009. január 29-én nyitották meg a cég székháza mellett.

Ferdinans Porsche 1931 április 25-én alapította meg Tervező és Tanácsadó vállalkozását. A cég 1945-ig nem épített autókat, csak a tervezéssel foglalkozott. Legnagyobb megrendelője a hadsereg volt, ahová harckocsikat, rohamlövegeket és még sok egyéb járművet is tervezett. Porsche néven gépkocsi először 1947. július 17-én készült el, a 356-os Nr. Ettől fogva autókat is gyártottak kis darabszámban, ahol a márkanév egyet jelentett a magas minőséggel és meghökkentő technikai újdonságokkal.

A DJI Avata úgy lett megtervezve, hogy átférjen a szűk helyeken, és olyan felvételeket készítsen, amelyek különleges perspektívát nyújtanak a nézőnek.

Szólj hozzá