Drónok kora

Drónshow a Balaton Sound-on

A Balaton Sound szerdán nyitja meg kapuit, amely négy nap megállíthatatlan pörgést ígér az elektronikus zene szerelmeseinek. Lesz ott minden, még drónshow is. A Heineken Sound Európa egyik legvonzóbb beach fesztiváljává nőtte ki magát az elmúlt években. Népszerű Dj-k és nagyszínpados sztárok fogják pörgetni a bulit június 28. és július 1. között.

bestof 6

photo: Bodorkós Máté

Az évek során világhírű fellépőkkel, kreatív helyszínekkel és telt házas programokkal történelmet írt Európa egyik legnagyobb szabadtéri elektronikus zenei fesztiváljaként – nyilatkozta Filutás Anna, a Balaton Sound fesztivál projektvezetője. A Balaton Sound várja az elektronikus zene kedvelőit. A rendezvény nagyszínpadán fellép többek között: Hardwell, KSHMR, Tiesto, Armin Van Buuren, Vini Vici, Dimitri Vegas & Like Mike vagy Don Diablo, a magyar előadók közül pedig Majka és a Halott Pénz is. A B Stage-en pedig színpadra áll a Charlotte De Witte, Carl Cox, Joseph Capriati, Adam Beyer, Sam Paganini, Dubfire, Satori live vagy Artbat, illetve Pan-Pot.

A látványvilágot színesítik majd a fesztivál területén fel-felbukkanó utcaszínházak, a levegőben repkedő papírsárkányok, illetve a vízparti kifutón három fashion designer csapat. Rendkívül látványosnak ígérkezik az európai szinten is egyedinek mondható drónshow. A Balaton Sound július 1-jén ér véget.

Szólj hozzá