Drónok kora

Tihany madártávlatból, a RAR Music Formation szemszögéből

A RAR Music Formation legújabb videójának fókuszában a Balaton smaragdzöld vize, a Tihanyi Apátság méltóságteljes épülete és egy csodaszép naplemente színkavalkádja áll.

Hatodik alkalommal mutatja be Nektek Magyarország rejtett kincseit a RAR Music Formation videós-zenei projekt fejezetén keresztül, egy teljesen más szemszögből.

Megalakulása óta a RAR Music Formation fő mozgatórugója, hogy a magyar elektronikus zenei színtéren igazán egyedit alkothassanak és megmutassák kedvenc helyeiket úgy, ahogy közönségük talán még sohasem látta. Velünk együtt újra és újra megcsodálhatjuk országunkat, élvezve a kivételes zenei akkordokat minimum egy teljes órában. A projekt arculati eleme és egyben megkülönböztető jegyei a polygon maszkok, amelyek egyediséget és védjegyet adnak a felvételeknek.

A RAR Music Formation 2018. októberében alakult, jártak már a kecskeméti Cifrapalotánál, a balatonboglári Gömbkilátóban, a Szigligeti vár tetején, a Galya-kilátóban Galyatetőn és a Monostori Erődben is. Aktuális, hatodik epizódunkkal pedig Tihanyból jelentkeznek!

Szólj hozzá