Eseménynaptár

Programok, rendezvények, ahol drónokkal, drónpilótákkal találkozhatsz.

 

Loading Esemény

« Összes Esemény

  • This esemény has passed.

Vulkánok birodalmában – Drónnal a hátizsákban / Földgömb Fesztivál

2022.10.16.

Földgömb Fesztivál

“Izland, Sao Miguel, Lanzarote és Fuerteventura vulkánjait fotóztam drón segítségével az utóbbi években. Minden expedíció példátlanul sikeres volt a végeredmény szempontjából. Tekintettel a téma közkedveltségére, fontosnak érzem ezeket a képeket nagy nyilvánosság előtt is megosztani.” – október 16-án, a Földgömb Fesztivál keretében Vulkánok birodalmában – Drónnal a hátizsákban címmel tart előadást Simán László háziorvos, természetfotós.

Természeti környezetünk megóvása és a terepi kutatás mindig is kéz a kézben járt a Földgömb magazin és alapítványa életében. Rendezvényeik – a Felfedezők Napja és a Zöldgömb Fesztivál – eddig külön-külön szedte csokorba e két téma legizgalmasabb előadásait, kiállítóit. Idén a Földgömb Fesztiválon összegyúrták, ami összetartozik: hiszen tudományos eredmények nélkül nem lehet megóvni környezetünket!

Simán László ígéri, hogy előadása során – amit a Földgömb Fesztivál nagyszínpadán 11 órától tart – jópár olyan műhelytitkot is elárul a drónfotózás rejtelmeiből, melyeket saját reptetései során szerzett.

Ha nem csak a drónok és a légifotózás érdekel, tekintsd meg az ismeretterjesztő, családbarát fesztivál részletes programját. A rendezvényre pedig ide kattintva regisztrálhatsz, így nem kell belépődíjat sem fizetned és előnyben részesülsz telt ház esetén.
 

Részletek

Date:
2022.10.16.
Honlap:
https://fesztival.afoldgomb.hu/

Szervezők

A Földgömb magazin
A Földgömb Alapítvány

Helyszín

Millenáris
Kis Rókus u. 16-20
Budapest, 1024 Magyarország

 

Szeretnél rendezvényeddel megjelenni naptárunkban? Írj bátran, hamarosan válaszolunk!

Szólj hozzá