Drónok kora

A Repülés Éjszakája – repülőbál – 2019. február 23.

A 2018-ban megalakult Repülő és Légisport Szövetség (RLSZ), a Magyar Vitorlázórepülő Szövetséggel (MVSz) és a Magyar Modellező Szövetséggel (MMSZ) karöltve 2019. február 23-án megrendezi a légiközlekedési szakma legjelentősebb társadalmi eseményét, a repülőbált, amely ebben az évben a Repülés Éjszakája nevet viseli.

A Repülés Éjszakája rendezvényt a Szervezők azért álmodták meg, hogy a repülés iránt elhivatott Barátaink és a Repülés Szerelmesei találkozhassanak, és együtt tölthessenek egy felejthetetlen éjszakát egy olyan legendás helyen, amely a XX. század második felében a hazai repülős élet ikonikus helyszíne volt és mára már csupán néhány „kiválasztott” számára elérhető, azaz a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1. Termináljában, vagy ahogy a legtöbben ismerik, a „Ferihegy 1-en”.

Az esemény részletes leírása és jegyvásárlás elérhető az alábbi jegyre kattintva a Repülő és Légisport Szövetség honlapján.

mrlsz jegy def2

Tervezett program

13:00 és 13:30 – órakor a Légiközlekedési kulturális központ buszaival látogatás tehető a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, ahol valós közelségből lehet betekinteni a nagygépes légiközlekedésbe. A program korlátozott létszámban vehető igénybe (max. 90 fő) és előzetes regisztrációhoz kötött. Amennyiben szeretne részt venni a látogatáson, kérjük regisztráljon.

16:00 – kapunyitás és regisztráció

16:30 – A Légisportok 2018. évi kiválóságainak elismerése a hagyományos Légi- Díjkiosztó ünnepség keretében, melyen prominens személyek adják át az elmúlt év legjobb sportrepülőinek járó díjakat. Ezt követően a Repülő és Légisport Szövetség bemutatkozása, tervek elképzelések ismertetése!

18:00 – 19:00 – szünet

19:00 – Az I. Repülés Éjszakája Gálaest vendégeinek fogadása

20:00 – Az I. Repülés Éjszakája Gálaest megnyitója

Megnyitóbeszédet mond:

  • Dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter
  • Szepessy Kornél, a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. Vezérigazgatója
  • Tuzson Gergely: a Repülő és Légisport Szövetség elnöke

20:15 – Díjak átadása

20:30 – Gálavacsora exkluzív menüsorral és díjnyertes borokkal
Menü: ITT megtekinthető

21:30 – Meglepetés műsorok

24:00 – Tombola

A gálaest ideje alatt minőségi zene és tánc pirkadatig. A talpalávalót az Asterix Live Music Band szolgáltatja.

A Repülés Éjszakája rendezvény házigazdája és ceremónia mestere Rozsnyai Gábor, a Magyar Vitorlázórepülő Szövetség Média Bizottságának Vezetője.

Szólj hozzá