Hírek Drónok kora

Workshop profi fotósok, videósok és elszánt hobbisták részére

Professzionális fotósok, videósok és elkötelezett hobbisták részére rendez egész napos intenzív szakmai képzést június 20-án a DJI ARS.

digital imaging workshop logo

A DJI Imaging Workshop célja, a beltéri előadások és kültéri termékbemutatók kombinálásával, hogy a résztvevőket az élet még több csodálatos mozzanatának megörökítésére inspirálja, és olyan ismeretanyaggal gazdagítsa, amely a DJI Pro termékeit használva még magasabb szintre emeli operatőri képességeiket.

Az egész napos eseményen a szakma által elismert fotós és videós szakemberek előadásait hallgathatod meg, valamint kiscsoportos foglalkozások keretében saját magad is kipróbálhatod a DJI legújabb, Pro termékeit.

A június 20-ai program:

1030-1100 Kapunyitás és regisztráció
1100-1145 Mire képes a Mavic 2 kamerája valójában
Rizsavi Tamás előadása
1145-1215 A Mavic 2 Pro és Zoom változatok filmes szemmel
Nagy Roland (DOP) és László Péter (DOP) előadása
1215-1300 Stabilizált felvételek a DJI Ronin-S és Ronin 2 eszközeivel
László Péter (DOP) előadása
1300-1330 Büféebéd
(2 féle leves, 5 főétel valamint desszertek), közben kötetlen beszélgetés az előadókkal és trénerekkel
1330-1530 Beltéri Ronin bemutatók RED Weapon és SONY MILC kamerákkal + Kérdezz & Felelek
1530-1700 Kültéri Mavic 2 és Inspire bemutatók + Kérdezz & Felelek
1700 Az esemény lezárása

A DJI Imaging Workshop alkalmával a résztvevőknek lehetőségük nyílik a DJI legújabb és legnépszerűbb Pro termékcsoportjait kipróbálni szakértő előadók és trénerek irányadásával és közreműködésével.

A helyszín:

A Port11 rendezvényközpont (1117 Budapest, Kopaszi gát 14.) kellemes hangulatú, letisztult belső terei mellett panorámás tetőterasza, illetve páratlan zöldövezeti elhelyezkedése garantálja az előadások és workshopok számára a megfelelő teret és az egyedülálló felvételeket biztosító helyszínt.

A regisztráció menete:

A DJI Imaging Workshopon való részvételhez vásárold meg a rendezvény belépőjét, melyet ezen az oldalon tudsz kosaradba helyezni. A fizetéskor mindenképp pontosan add meg adataidat. A szállítási módnál válaszd a személyes átvételt, majd a számodra megfelelő fizetési módot.

A rendezvényt követően a DJI Imaging Workshop belépőjének összegét teljes egészében le tudod vásárolni a DJI ARS üzletében!

Forrás: DJI ARS

Szólj hozzá