Hírek

Ismét drón segítségével szűrték ki a szabálysértőket

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi-Technikai Osztállyal együttműködve a korábbiakhoz hasonlóan 2022. február 3-án ismét célzott akciót hajtottak végre az M7-es autópálya zalai szakaszán. A közlekedésbiztonság javításának érdekében végrehajtott drónos ellenőrzés célja elsősorban a közúti közlekedési balesetek megelőzése, és a kiemelt közlekedési szabályszegések visszaszorítása volt.

Drón M7 police.hu 1

A rendőrök többek között kiemelten a követési távolság figyelmen kívül hagyását, valamint a nehéz tehergépkocsikra vonatkozó előzési szabályok betartását ellenőrizték. Az akció során az egyenruhások 11 fővel szemben intézkedtek, 10 helyszíni bírságot szabtak ki, valamint 1 esetben szabálysértési eljárás lefolytatásáról intézkedtek.

Drón M7 police.hu

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben tartsák be a közlekedési szabályokat, egymásra odafigyelve közlekedjenek, saját maguk és a többi közlekedő biztonságának megőrzése érdekében!

Forrás: Police.hu

Szólj hozzá