Hírek Ipari drónok

III. Légi Térképészeti és Távérzékelési Konferencia

Repülőgépek l UAV-ok l Szenzorok l Szoftverek l Szakmatörténet l Műszerek l Mérőkamerák l Lézerszkennerek l Módszertan

Az ACRSA – Légi Térképészeti és Távérzékelési Egyesület szervezésében immár harmadik alkalommal, idén október 8-án és 9-én kerül megrendezésre az Óbudai Egyetemen (1034 Budapest, Bécsi út 96/b) hazánk legnagyobb, e speciális témát felölelő szakmai rendezvénye, a Légi Térképészeti és Távérzékelési Konferencia.

Az idei konferencia elsősorban a precíziós, légi térképészeti repülések kezdő pilótáinak, a szakterületen dolgozó képfeldolgozóknak, kiértékelőknek és vállalkozóknak kedvez. A konferencia a résztvevők előadásain és tematikus módszertani előadásokon, esettanulmányokon keresztül készíti fel az új szereplőket, vezeti be az UAV és repülőgépes légi felmérések világába az érdeklődőket, valamint továbbképzési platformot jelent a kollégák számára.

A konferencia résztvevői megtekinthetnek egy a szakma történetét bemutató szakkiállítást is, mely a 104 éves hazai légi térképészet mérföldköveit és legújabb vívmányait vonultatja fel 20 tabló és számos tárgyi eszköz formájában, elősegítve az egykori és a legmodernebb módszerek megismerését.

A szervezők sok szeretettel várnak mindenkit, akit érdekelnek a drónok, repülőgépek, a műszaki fényképezés, a térképészet és a távérzékelés, továbbá várják azon szakmai jelentkezőket is, akik a konferencián előadás vagy poszter formában mutatnák be eredményeiket.

Részvételi díjak:

  • Normál résztvevők számára: 30 000 Ft
  • Egyesületi tagok számára: 25 000 Ft
  • Hallgatók (középiskolás, BSc, MSc) és nyugdíjasok részére: 15 000 Ft
  • Kiállítói díj: 60 000 Ft

A részvételi díjak a kávészüneti fogyasztást tartalmazzák. Az éttermi fogyasztás a helyszínen fizetendő.

Szponzori díjak:

A díjak 60 000 Ft-tól indulnak. A befolyó összegeket a kávészünetek, az Emlékérem és a Diplomadíjak, valamint a tombolasorsolás finanszírozására fordítja az Egyesület. A szponzorok adományokat, ajándéktárgyakat ajánlhatnak fel a tombolához és a nyertes diploma pályaművek jutalmazására. A támogatók logója megjelenik a konferencia plakátján és honlapján. A szponzori díj 1 fő részére teljes körű ingyenes részvételt és étkezést biztosít.

A konferenciáról további részletek találhatóak az ACRSA weboldalán, a regisztrációs felület pedig ide kattintva érhető el.

Szólj hozzá