Eseménynaptár

Programok, rendezvények, ahol drónokkal, drónpilótákkal találkozhatsz.

 

Loading Esemény

« Összes Esemény

  • This esemény has passed.

AGRÁRIUM 2023 konferencia

március 21.

Agrárium 2023 konferencia

A Portfolio Csoport AGRÁRIUM 2023 konferenciája az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye a hazai agrárgazdaságban. Az idei konferencia egyik kiemelt témája a mezőgazdasági drónhasználat lehetőségei.

A rendezvény célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét.

A konferencia arra törekszik, hogy kézzelfogható, gyakorlatban is jól alkalmazható információkat és magyarázatokat nyújtson, és ezzel hozzájárulhasson ahhoz, hogy a szektor szereplői a nehéz gazdasági és piaci környezetben is eredményes és jövedelmező gazdálkodási döntéseket hozhassanak.

A rendezvény az agrárgazdaság valamennyi méretű gazdálkodójának – őstermelőknek, családi gazdálkodóknak, egyéni és társas vállalkozásoknak – hasznos ismeretekkel szolgálhat, és részletesen foglalkozik az élelmiszeripart, a kereskedelmet, az inputpiacokat és a mezőgazdasági gépesítést érintő kérdésekkel is.

A konferencián az államigazgatási, a vállalati-üzleti, a banki és a szakmai-érdekképviseleti szféra meghatározó döntéshozói vesznek részt, és nyújtanak első kézből releváns tájékoztatást az érdeklődőknek.

Részletes programért kattints ide>>

 

Részletek

Date:
március 21.

Szervező

NetMédia Zrt. – Portfolio.hu online gazdasági újság

Helyszín

Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont
Izsáki út 6.
Kecskemét, 6000 Magyarország

 

Szeretnél rendezvényeddel megjelenni naptárunkban? Írj bátran, hamarosan válaszolunk!

Szólj hozzá