Hírek Ipari drónok

DJI Enterprise Gold státuszt kapott a magyar drónforgalmazó

Az európai DJI-drónforgalmazók között a legmagasabb szintre ért fel a magyar alapítású és magyar tulajdonban álló Duplitec Kft., és ez nem csak nekik jó!

Az elismerés persze nagy siker a cégnek, de egyben azt is jelenti, hogy a magyar vásárlók ténylegesen európai színvonalú kiszolgálásban részesülhetnek; ez a széles körben elérhető termékválasztéktól kezdve a legkülönfélébb szerviz szolgáltatásokig előnyös helyzetet jelent mindenki számára. Az elnyert elismerésről, az ide vezető útról és jövőbeni terveikről Gombás Kristófot, a Duplitec Kft. enterprise üzletág vezetőjét kérdeztük.

Gombás Kristóf

Gombás Kristóf, a Duplitec Kft. enterprise üzletág vezetője

 
GO2FLY: Induljunk kicsit távolabbról. A Duplitec Kft. a dróntechnológia területén disztribútor, kiskereskedő, szerviz és oktatási szolgáltatásokat is nyújt. Mióta foglalkoztok ezen újgenerációs technológiával, hogy alakult ki a jelenlegi összetett szolgáltatási portfóliótok?

Gombás Kristóf: 2016-ban indult a cég tevékenysége és azóta is folyamatosan követjük az iparág trendjeit. Az Enterprise üzletágat 2018-ban indítottuk útjára, majd ezt követte az oktatási, majd a biztonságtechnikai üzletág. Folyamatosan törekszünk arra, hogy ügyfeleinknek komplex megoldásokat biztosítsunk, így a kapcsolódó termékeink disztribúcióját is kiemelten kezeljük.

G2F: Miért pont a DJI termékek értékesítése lett a fő profilotok?

GK: Jelenleg a világ bármely pontján, ha nem katonai drónokról beszélünk, az emberek fejében ez a márka jelenik meg először. A piacon lévő gyártók közül a DJI tudja felmutatni a legnagyobb szakmai tapasztalatot és képviseli a leggyorsabb fejlődést. Továbbá ezekkel az eszközökkel garantálható a maximális biztonság, illetve a műszaki megbízhatóság, amely kifejezetten fontos ügyfeleink számára.

G2F: A DJI vállalat egy jelentős elismeréssel, DJI Enterprise Gold státusszal jutalmazott benneteket, de mi is ez a cím?

GK: A DJI vállalat disztribútorait a teljesítményük alapján rangsorolja, ami alapján négy szintet különböztet meg: Bronz, Silver, Gold, Platina. Fontos tudni, hogy Platina státusszal jelenleg Európában egy cég sem rendelkezik. A rangsorolás nem csak egy egyszerű forgalmi terven alapszik, hanem a disztribútornak más kapcsolódó területek, mint például marketing, képzés, szerviz biztosításán keresztül is bizonyítania kell kiemelkedő szaktudását.

DJI Gold státusz

G2F: Miként nyerhető el ez a védjegy? Milyen követelményeknek kellett megfelelnetek?

GK: Teljesítenünk kellett a DJI által kitűzött célszámokat, valamint a fentebb említett szakmai elvárásokat. Ez az elismerés csak úgy tudott létrejönni, hogy cégünk mindig hatalmas raktárkészlettel rendelkezik, annak érdekében, hogy partnereinket a lehető leggyorsabban ki tudjuk szolgálni, de szükség volt arra is, hogy a szervezetben dolgozó összes kolléga a megfelelő szakképesítéssel rendelkezzen. Így biztosítható ügyfeleink számára, a legmagasabb szintű támogatás. Ezt a DJI vállalat nem csak honorálja, hanem el is várja tőlünk.

G2F: Mit jelent a Duplitec Kft. életében a DJI Enterprise Gold státusz?

GK: Egyrészről egy óriási elismerés, melyet Európában csak nagyon kevés vállalat birtokol, és világviszonylatban is meghatározó elismerés, másrészről lehetőségünk nyílik a hozzánk érkező ügyféligények kiemelt csatornán való továbbításban a DJI felé. Fontos és nagyon érdekes terület az is, hogy az ügyfelektől érkező esettanulmányokkal, illetve a szakmai stábunk segítségével közreműködhetünk a jövő drónjainak megtervezésében. Ezzel biztosítjuk ügyfeleinknek a hosszú távú célokra alkalmas és magas színvonalú termékeket.

G2F: E védjegy birtoklása nemzetközileg is rangot jelent. Mik a terveitek, hogyan inspirálja a jövőben cégeteket ez az elismerés?

GK: Bár a DJI komoly szabályrendszert alkotott meg a nemzetközi értékesítésben, melyet mint kiemelt disztribútor kötelességünk betartani, a Duplitec Kft. elkötelezett a külföldi szakmai kapcsolatok felállításában, ezzel támogatva a magyar drónpiacot, hogy megszilárdítsa helyét a világ élvonalában.

Cikkünk a DJI drónok magyarországi disztribútora, a Duplitec Kft. támogatásával készült.

Szólj hozzá