Hírek

Újabb világsikert értek el Daróczi Csaba drónfelvételei

Huszadik alkalommal osztották ki a német International Competition of Nature Photography Glanzlichter fotópályázatának díjait, mely a világ egyik legnívósabb természetfotós versenye.

A meghirdetett kilenc kategóriából kettőben is Daróczi Csaba (a természetfotós Dubajban elért sikeréről korábbi cikkünkben már írtunk) fotóját választották a legjobbnak. Az Emlősök világa kategóriában első helyen végeztek üregi nyulai, valamint a Képek a levegőből kategóriában is első helyezést ért el Hajnali sugarak című fotójával.

 
A természetfotós Jégcsillagok képe pedig bekerült a Képek a levegőből kategória legjobb kiemelt fotói közé.

 
Daróczi Csaba az alábbi facebook-posztban számolt be a sikerről, amelyhez – sokakkal együtt – hírportálunk is őszintén gratulál:

„Különösen kedves számomra a Glanzlichter német fotópályázat. Ezen, az idén 20 éves versenyen nyertem 2003-ban az első nemzetközi díjamat. Az idén is 18 000 nél több kép érkezett be a világ 40 országából, és hatalmas öröm, hogy az idén a kilenc kategóriából kettőben is az első helyen végeztem. Magyarként Máté Bence, és Laki Zoltán is a legjobbak közé kerültek.”

Képek forrása: Glanzlichter.com

Szólj hozzá