Hírek

Tisztújító online közgyűlést tartanak a drónpilóták

A Drónpilóták Országos Egyesülete (DOE) 2021. május 30-ára ismét online Közgyűlésre hívta össze tagságát, melynek célja a szervezet – korábban már bejelentett – teljes tisztújítása. Az esemény meghívóját az alábbiakban olvashatjátok.

Tisztelt Tagtársunk!

A következő elnökség tisztségviselőinek megválasztására Elektronikus Közgyűlést tartunk 2021. május 30-án, vasárnap, 18.00 órától 19.00 óráig. A Közgyűlés elérhető az Egyesület e-gyűlés oldalán.

Szükség esetén, a határozatképesség eléréséhez megismételt Elektronikus Közgyűlést tartunk 2021. május 30-án, vasárnap, 19 órától. A Közgyűlés elérhető az Egyesület e-gyűlés oldalán.

Az Elektronikus Közgyűlésen bejelentkezett tagok vehetnek részt, feladatunk a tisztségviselők megválasztása a beérkezett pályázatok alapján. A közgyűlés ideje alatt nem lesz Zoom vagy egyéb konferenciahívás, a tagok egymással korlátozásmentesen kommunikálhatnak az e-gyules oldalon belül, chat formájában. A jelenléti ív kitöltésére és a szavazat leadására 3 napig van lehetőség azaz 2021. június 2-án 19 óráig.

DOE.hu bejelentkezés után lépj be az e-gyules oldalra és ott iratkozz fel a jelenléti ívre. A szavazás a határozatképesség elérése után indul. A pályázatok átolvasása után kérjük add le szavazatodat az általad támogatott jelöltre. Csak az IGEN szavazatok számítanak. Pártoló tagsággal a szavazás nem lehetséges.

A jelöltek pályázatai folyamatosan elérhetőek az Egyesület weboldalán.

Üdvözlettel;
Drónpilóták Országos Egyesülete

Szólj hozzá