Hírek

Látványos programokkal nyit a Vadászati Világkiállítás

„Különleges vadfajok, Magyarország legnagyobb kiállítási akváriuma, vadászkutyás bemutatók, kulturális fesztivál, FeHoVa Plusz és OMÉK, mindez pedig vásárokkal és a feledhetetlen gasztronómiai élményt garantáló sétánnyal egybekötve – akik a természetet szeretik, azoknak ott a helyük az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállításon.” – hirdetik a szombaton kezdődő kiállítás szervezői.

"Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás

Minden készen áll a Világkiállításra, nincs akadálya a rendezvénysorozat megnyitásának – nyilatkozta a Világkiállítás lebonyolításáért felelős kormánybiztos. Kovács Zoltán közölte, hogy a terveknek megfelelően a rendezvényhelyszínek is elkészültek; Közép-Európa legkorszerűbb kongresszusi központja jött létre Budapesten. A kormánybiztos szerint a Világkiállítás a vadgazdálkodás, a természetvédelem, a fenntarthatóság jelentősége mellett hirdetni fogja a magyar szervezői tudást, és méltóképp fogja bemutatni országot az érdeklődőknek.

A kiállításon a horgászati és vadászati programokon, a fegyver- és trófeabemutatókon és az óriás akváriumokon túl drónokkal is találkozhatnak az érdeklődők. A hazai legnagyobb drón disztributor, a Duplitec Kft. a rendezvényen bemutatja a DJI ipari drónjait, az EcoFlow Áramellátási rendszert, valamint képzési üzletágát, a MyDroneSchool-t.

Ahogy az agráriumban, úgy a vadgazdálkodás területén is szükség van azoknak a szakembereknek a képzésére, akik otthonosan mozognak a légi navigációban és a drónok működtetésében, a Duplitec Kft. ezért is elkötelezett e tudás továbbadása mellett. A cég ipari drónpilóta képzése – melyről a kiállításon is részletes információt kaphatnak az érdeklődők – bemutatja a drónokkal végezhető ipari felvételezések menetét, valamint a legmodernebb térinformatikai terepi feltérképező és feldolgozórendszereket.

hőkamera kép

A kiállítás alatt megtekinthetők lesznek a DJI hőkamerás dónjai is, melyek – mint ezt korábban már megírtuk – hatékony megoldást kínálnak a vadgazdálkodás számos területén. Ha a világszínvonalú eszközök jó szakmai felkészültséggel párosulnak, a technológia pontossága és objektivitása megkérdőjelezhetetlen.

2021 legnagyobb vadászati és természeti kiállítása szeptember 25. és október 14. között várja a látogatókat a megújult Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba, valamint a szomszédos Kincsem Parkba. A nyitóhétvége kiemelt rendezvényeként kutyás és lovas programokat, solymász- és íjászbemutatót, vadászkürtbajnokságot tartanak, délutánra pedig koncerteket szerveznek a rendezők.

Cikkünk a DJI drónok magyarországi disztribútora, a Duplitec Kft. támogatásával készült.

Szólj hozzá