Hírek

Határidő meghosszabbítva: a 4. drónbemutató versenyre október 30-ig várják a jelentkezéseket

A 4. Drone Show Competition szervezői bejelentették, hogy a jelentkezési határidő meghosszabbították, válaszul a hatalmas érdeklődésre és az animációikat tökéletesíteni vágyó résztvevők kérésére. Új jelentkezési határidő: október 30!

2023 09 SPH DST Drone Show Competition OPEN CALL 1920x1080 1

Ez a meghosszabbított határidő több időt biztosít a versenyzőknek, hogy finomítsák produkciójukat és részt vegyenek az egyik legelismertebb Drone Show versenyen. 2023-ban nyolc különböző jelölésben nyújthatnak be pályázatot a résztvevők. Közülük a „Legjobb drónshow-animáció” kategóriában egy konkrét projektet kell készíteni a versenyhez.

A „Legjobb drónshow-animáció” kategóriában való részvételhez a résztvevőknek speciális szoftvert kell használniuk, mint például a Blender. A tematikus animációnak két vagy több figurát kell tartalmaznia zökkenőmentes átmenetekkel.

A verseny idei témái a következők:

Fantasztikus lények: Vigye el közönségét a mesék, mítoszok és fantasy irodalom által ihletett varázslatos és fantasztikus birodalmakba. A drónok keltsék életre a sárkányokat, tündéket, jelenítsék meg az égen az elvarázsolt kastélyokat.

Eltűnő vadvilág: Az ebben a témában induló versenyzőknek egy olyan drónbemutatót kell létrehozniuk, amely felhívja a figyelmet az eltűnő vadvilág kritikus kérdésére és a biológiai sokféleség megőrzésének fontosságára. A drónok szemléletesen ábrázolhatják a veszélyeztetett állatfajokat, elmondhatják történeteiket, és hangsúlyozhatják élőhelyeik védelmének jelentőségét.

Olyan jelölések, mint „Egy esemény legjobb drónshowja”, „Droneshow történetmesélése”, „Droneshow, mint marketingeszköz”, „Droneshow a társadalmi tudatosság növeléséhez”, „Droneshow kis flottával (akár 100 drónnal),” Az „Együttműködő Drone Show” és a „Rising Star Drone Show” egyszerűbb alkalmazási lépéseket tartalmaz. A jelölésekben részt vevőknek már lezajlott drónshow-król készült videókat kell beküldeniük a leírásukkal együtt.

A legjobb pályázatok és a leginnovatívabb dron show produkciók lehetőséget kapnak arra, hogy 2024-ben a spanyolországi Nemzetközi Drone Show Fesztiválon mutassák be drónshow-koreográfiájukat. A nyertesek emellett izgalmas nyereményeket is kaphatnak, többek között FPV drónokat, jegyeket a Cannes Lions 2024-re és egyéb nemzetközi szakkiállításokra, mint például SIGGRAPH Asia 2024.

Az érdeklődők már most jelentkezhetnek a Drone Show Competition weboldalán.

Szólj hozzá