Dróntechnológia Hírek

Elérhető a DJI Flight Simulator új verziója

A DJI repülés szimulátora első látásra talán játéknak tűnhet, de valójában egy olyan szoftver, amely akár professzionális drónpilóták képzésére is szolgálhat.

A Flight Simulator a DJI repülésvezérlő technológiáját alkalmazza a természetes repülési élmény eléréséhez. A szoftver lehetővé teszi a pilóták számára, hogy különböző időjárási körülmények között számos DJI drónt teszteljenek.

Már a szimulátor ingyenes változatában is lehetőség van arra, hogy több DJI drónnal különböző területeken (városi környezetben, külvárosi területeken) kísérletezzünk, a szoftver Enterprise változata pedig olyan igazi szimulált légi munkafolyamatokat javasol, mint például a testreszabott ellenőrzések.

A jelenlegi frissítéssel a Mavic 2 Pro drónt adták hozzá az ingyenes próbaverzióhoz és a fizetős Enterprise verzióhoz is. A részletes frissítési napló megtekinthető itt.

Akár már gyakorlott drónpilóta az ember, akár most készül megvenni első drónját, véleményünk szerint mindenképpen érdemes megnézni és kipróbálni a DJI repülési szimulátorát.

A Flight Simulator szoftver a DJI weboldaláról tölthető le.

Szólj hozzá