Hírek Drónok kora

Drónbemutatót tart a DJI Budapesten

A repülési élmény elterjesztése és a biztonságos drón üzemeltetés megismertetése érdekében a DJI, kereskedelmi partnerei bevonásával, rendszeresen megszervezi a New Pilot Experience elnevezésű rendezvényét. 2018-ban az eseményt világszerte több mint 200 városban tartották meg, közel 15 000 új pilóta részvételével.

A DJI és a DJIARS Budapest szervezésében 2019. május 1-jén kerül sor a budapesti eseményre, melynek helyszíne az Academy Golf Club (1037 Budapest, Perényi út 6.) lesz.

npe

A minden résztvevő számára ingyenes DJI New Pilot Experience célja, hogy az új felhasználók számára gyakorlati workshopok keretében mutassa be, mennyire könnyű és izgalmas a DJI drónjaival a repülés.

Egy informatív előadást követően a résztvevők kültéri foglalkozások során, tapasztalt oktatók iránymutatása mellett sajátíthatják el a DJI drónok biztonságos reptetését, ismerkedhetnek meg a legjobb felvételekhez szükséges beállításokkal és mozgásokkal, valamint első kézből juthatnak további hasznos, gyakorlati tanácsokhoz a DJI termékek kevésbé ismert beállításait illetően.

Készülj a repülés izgalmára, légy Te is részese az rendezvénynek, hiszen az új pilóták értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak, ha részt vesznek az esemény kihívásaiban.

A részvétel minden érdeklődő számára ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi regisztrációs linken lehet megtenni: REGISZTRÁCIÓ.

Szólj hozzá