Dróntechnológia

DJI Phantom 4 Pro V2.0 teszt – Drone Hungary

Phantom 4 Pro V2.0 drón: 1″ 20MP Exmor R CMOS szenzorral, hosszabb repülési idővel, Ocusync technológiával, és low-noise propellerekkel.

A géptest akadály kikerülő rendszerrel és érzékelőkkel van körbe ellátva, így a gép elől, hátul és két oldalt is észleli az akadályokat. Fontos, hogy az oldalsó érzékelők csak Tripod és Beginner módban működnek.

A korábbi modellel szemben az adatátvitel frissült, így már Ocusync technológia látja el az adatátviteli kapcsolatot. Ennek köszönhetően akár 7 kilométeres távolságba elrepül a drón, miközben folyamatos élőképet kapunk FULL HD felbontásban az arra alkalmas okos eszközünkre.

A Phantom 4 Pro V2.0 kamerája valós natív C4K felbontásra is képes, így nem egy szoftveresen felturbózott képet látunk, hanem valós, akár C4K:4096×2160 felbontást, 100 Mbps minőségben. A H.265 kódolásnak köszönhetően 50 %-kal több információt tartalmaz a képünk, mint a H.264, mely által részletesebb és élénk képeket készíthetünk.

Intelligens akkumulátora 30 perces repülési időt tesz lehetővé. Robotpilóta rendszere pedig megkettőzött biztonsági modulokkal van ellátva.

A Phantom 4 Pro V2.0 drón a DJI GO4 alkalmazással használható, melyben megtalálhatóak például az ActiveTrack, a Point of Interest, és a TapFly intelligens repülési módok is.

Jelen videó közzététele a Drone Hungary csapatával való együttműködés keretében történik.

Szólj hozzá